Gedreven door kennis

Een groot deel van de medewerkers bij VHI Koudetechniek is al vele jaren actief bij het bedrijf: vakkundige ontwerpers, tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs met een bijzondere (technische) staat van dienst. Directeur Bart van Helmond bouwde gedurende ruim twintig jaar kennis en ervaring op over de procesgang rondom de industriële koudetechniek en de relatie met klanten en is gedreven door kennis:

 

“De bedrijfsfilosofie ‘Gedreven door kennis’ hebben we in onze organisatie altijd al gehanteerd maar nu benoemen we het ook expliciet. We zijn niet voor niets markleider in bepaalde sectoren. De basis daarvoor is vanaf 1978 gelegd door ons goed in de markt en alle technische aspecten die bij de koudetechniek een rol spelen te verdiepen. Die opgedane kennis en ervaring vormt het fundament waardoor we de projecten voor onze opdrachtgevers naar wens kunnen uitvoeren. We willen goed zijn, zorgen dat we voorop lopen en weten waar we het over hebben. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in zaken die bij de klant spelen om er iets van te leren. Interesse in het productieproces van de klant maakt juist het verschil. Wanneer je dat proces goed begrijpt, kun je ook onze juiste toegevoegde waarde eraan geven. Op die wijze ontdekken we hoe we onze installaties het beste kunnen inzetten.”

 

“Wij luisteren heel erg goed naar wat onze klanten wensen. Door te vragen wat ze nodig hebben, voorstellen te doen en zaken aan te passen, krijgen ze de technische aspecten met het oog op de innoveren koeltechniek handzaam aangereikt. Wij kiezen niet altijd voor standaardoplossingen. Wij innoveren. ‘Well proved solutions’ laten we los wanneer we denken dat we ergens op een andere wijze voordeel voor de klant kunnen bereiken.”