De gedreven blik van Luuk

In de gedreven blik van…vertelt onze technical design engineer Luuk van Orsouw wat meer over zijn werkzaamheden en hoe het is om bij VHI Koudetechniek te werken.

 

Wat maakt het leuk om bij VHI Koudetechniek te werken?

 

“We hebben veel afwisselende projecten waardoor ons werk continu anders is. Daarnaast hebben we veel vrijheid in ons werk en qua planning.”

 

Hoe zou je de werksfeer omschrijven?

 

“Ik vind de werksfeer heel fijn, we hebben een leuk team en het is vaak gezellig onderling.”

Wat maakt de koudetechniek een interessant vakgebied?

 

“De wijze van koelen bepaalt het gewicht, de kwaliteit en daarmee de houdbaarheid van levensmiddelen. Voor iedere industrie is dit weer anders. Heel veel afwisseling.”

 

Waarin blinken jullie uit?

 

“Wij verdiepen ons in het product van de klant en we hebben de kennis om het product zodanig te koelen naar verschillende temperaturen in het verwerkingsproces, zodat een optimale kleur, kwaliteit en houdbaarheid wordt verkregen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er geen gewicht verloren gaat, waardoor eindproducten het meeste geld opleveren voor onze klant.”

 

Wat doe je graag naast je werk?

 

“Iets meer dan een jaar geleden heb ik samen met mijn vriendin een klushuis gekocht dus naast mijn werk ben ik veel in en rond het huis te vinden. Daarnaast houd ik er enorm van om op mijn motor te rijden. Ik kom hier dan ook regelmatig mee naar mijn werk.”

 

Wat weten je collega’s nog niet over jou?

 

“Ik hou van planten en heb een aantal exoten in huis die ik dagelijks verzorg.”

 

Ook collega worden van Luuk?

Wil je meer weten of direct solliciteren?

 

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar jeroen@vhi-koudetechniek.nl