NL   EN

Uitbreiding vrieshuis Partner Logistics

0
0
0

In 2008 realiseerde VHI Koudetechniek de uitbreiding van de koelinstallaties voor het nieuwe vrieshuis van Partner Logistics in Bergen op Zoom (30 m hoog, 35 m breed, 115 meter lengte). VHI Koudetechniek tekende voor advies, ontwerp, realisatie, service en onderhoud van de koelsystemen  compleet met een nieuwe machinekamer en compressoren. 

De diepvriesmagazijnen (-26 graden) van Partner Logistics zijn bestemd voor de tijdelijke opslag van aardappelproducten en consumptie-ijs die vervolgens door de winkels worden afgenomen. De distributie geschiedt volledig automatisch met behulp van hoogbouwkranen. VHI Koudetechniek voert in 2010 een uitbreiding van de diepvriescapaciteit uit met de totstandkoming van een nieuw vrieshuis (30 m hoog, 68 m breed, 115 m lang) dat twee compressoren en zeven koelers met bijbehorende leidingwerk en regelingen betreft. De uitbreiding beslaat daarnaast de inrichting van de koelinstallatie voor de nieuwe order-pick expeditie die door VHI Koudetechniek is gerealiseerd.

 

Over Partner Logistics Europe B.V.
Partner Logistics Europe B.V. is een allround logistiek dienstverlener met interne logistiek en opslag (vastgoed) als specialiteiten. Het bedrijf exploiteert logistieke operaties voor partners, levert adviesdiensten en voert logistieke projecten uit. Bij Partner Logistics in Bergen op Zoom vormt de op- en overslag van diepvriesproducten de kernactiviteit. In het diepvriesmagazijn op industrieterrein Noordland liggen onder meer op ruim 100.000 palletplaatsen bevroren aardappelproducten van Lamb Weston Meyer opgeslagen. Vanaf 2001 bouwde oprichter en algemeen directeur Bram Hage vanuit Bergen op Zoom een concern op dat nu ruim 350 medewerkers telt. De onderneming heeft verschillende nevenvestigingen in Nederland en België en magazijnen in Engeland en Rusland.

 

VHI Koudetechniek B.V.

Vluchtoord 3 • 5406 XP Uden      T +31 (0)413 70 75 20

Postbus 347 • 5400 AH Uden      E info@vhi-koudetechniek.nl

 

 

Gedreven door kennis